Escoltar

Beques: Beques d'investigació de l'Institut d'Estudis Eivissencs

TOPONÍMIA DE LA COSTA DELS MUNICIPIS DE SANT JOSEP I SANTA EULÀLIA

 

L’Institut d’Estudis Eivissencs (IEE) ha presentat les noves Beques d’Investigació, que llança enguany dins l’extens programa d’activitats amb què vol commemorar el 50è aniversari de la represa de l’Institut.

Les Beques d’Investigació persegueixen fonamentalment els objectius d’impulsar la investigació científica a les Pitiüses en tots els àmbits i de contribuir al finançament de projectes d’investigació relacionats, directament o indirecta, amb les illes d’Eivissa i Formentera.

La convocatòria de 2020 ofereix dues beques, dotades de 15.000€ en total, enfocades a l’estudi de la toponímia de la costa pitiüsa, tot completant la tasca que al seu dia va realitzar l’investigador Enric Ribes:


1) Investigació de la toponímia (i microtoponímia) de la meitat de la costa del municipi de Sant Josep de sa Talaia, corresponent a les parròquies de Sant Agustí i Sant Josep, per una banda, o a les des Cubells, Sant Francesc de s’Estany i Sant Jordi de ses Salines, per l’altra. Dotada amb un màxim de 6.000€.


2) Investigació de la toponímia (i microtoponímia) de la costa del municipi de Santa Eulària des Riu. Dotada amb un màxim de 9.000€.


L'IEE anima tots els nostres socis a fer difusió d’aquesta oportunitat, a l'abast de qualsevol persona que pugui estar-hi interessada, independentment de la seua branca d'estudi. En trobareu tots els detalls a les bases que s'adjunten en aquesta notícia.

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 31/03/2020

Data de publicació: 22/02/2020